Het verhaal van 100% Real Juice

100% Real Juice van is een merk van Real Tropical Food B.V. en wordt in de zomer van 2020 geïntroduceerd in Nederland. Na het testen van in eigen koelkasten bij klanten bleek het een succes te zijn en wordt de weg richting retail ingeslagen. Albert Heijn is al de eerste supermarktketen die de zal opnemen in zijn assortiment.

100% Real Juice heeft ook een leuke concept in zijn kokos water range. namelijk 100% kokos water met grote aloe vera vierkant-achtige blokjes gesneden van het plant.

Dit hebben wij benoemd tot de aloe vera cubes. Het is 100% kokos water drinken en daarbij ook nog er bij aloe vera stukjes kauwen. Dit geeft een heel appart gevoel tijdens het drinken van onze 100% Real Coconut Water with Aloe Vera Cubes.

Our company is a collective of amazing people striving to build delightful products.

Neem contact met ons op!

Telefoon: + 31 020 716 50 90
Email: realtropicalstudio@gmail.com
Kingsfordweg 151, 1043 GR Amsterdam